Google Bard AI este acum disponibil pentru toți cetățenii UE

În urma respectării de către Google cu regulamentul GDPR al UE, chatbot-ul Google Bard AI este acum disponibil pentru toți cetățenii UE.

În iunie, Google a fost nevoit să amâne lansarea lui Minstrel în district, după ce Comisia Irlandeză de Securitate a Informațiilor (DPC) a solicitat măsuri de protecție mai stricte pentru a garanta siguranța rezidenților europeni.

Astăzi, în fața livrării, responsabilul de articole al chatbot-ului, Jack Krawczyk, a spus că organizația a îndeplinit solicitările DPC, oferind clienților date și comandă asupra modului în care informațiile lor sunt utilizate și păstrate.

Dezvoltarea lui Poet în UE (aproape de Brazilia) însoțește, de asemenea, o progresie de noi momente importante despre care Google se așteaptă să-și dezvolte seriozitatea în concursul de arme de inteligență artificiale generative.

Astăzi, Poet este accesibil în nordul a 40 de dialecte, inclusiv arabă, chineză, germană, hindi și spaniolă. Utilizatorii pot schimba tonul și stilul chatbot-ului pentru a fi „simplu, lung, scurt, profesional sau ocazional”, ascultând răspunsurile acestuia.

În plus, este posibil să păstrați și să redenumiți discuțiile, să le partajați cu însoțitorii și să produceți cod Python pentru Replit, în ciuda GoogleColab. Utilizarea imaginilor ca solicitări este acum disponibilă, dar deocamdată numai în engleză.

Cei mai întemeiați rivali ai Google Troubadour sunt ChatGPT de la OpenAI, inteligența simulată Bing de la Microsoft și Claude 2 de la Human-centered – cu toate acestea, lista se dezvoltă mai mult în mod constant, atât Elon Musk, cât și Meta, intrând în prezent în cursa de inteligență artificială generativă. Ceea ce este în magazin nu a arătat niciodată atât de sumbru, încurajator în același timp.

Leave a Comment