Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Acum că avem pachete complete la 360 de grade ale următoarei serii Galaxy Watch 5 de la Samsung, putem fi destul de siguri că firma va începe să-și expună secretele în timpul prezentării sale din august Unpacked într-un mod extrem de nelimitat. Ne-am întors cu încă un alt purtabil, Galaxy Buds2 Pro, care își va face debutul în aproximativ o lună, pentru a ajuta acest lucru mai departe. Încă o dată, standardul de aur al imaginilor scurse este randarea 3D animate, dar într-o formă mai puțin lustruită.

Noile căști emblematice nu diferă mult de actualele Galaxy Buds Pro, similar cu modul în care Galaxy Watch 5 de bază nu s-a modificat prea mult față de predecesorul său în ceea ce privește aspectul. Nuanțele prezentate sunt Alb, Grafit și așa-numita Bora Purple; cu numele de cod Zenith, vor fi oferite și pentru Galaxy Z Flip 4.

Galaxy Buds 2 Pro

Ele rămân încă oarecum un mister în ceea ce privește specificațiile. Deși personal nu putem face nicio afirmație în acest moment, zvonurile sugerează o capacitate puțin mai mare a bateriei.

Unpacked este încă la câteva săptămâni distanță, este probabil ca lucrurile să fie complet completate înainte de a fi dezvăluite.

Daca încă nu există multe informații disponibile despre specificații, bateria ar putea avea o viață mai lungă. Pentru comparație, Buds Pro din generația anterioară are o baterie de 472 mAH și poate funcționa până la 18 ore cu o singură încărcare, cu carcasă inclusă. S-ar putea să anticipăm că TWS va avea funcții premium, cum ar fi anularea activă a zgomotului (ANC), modul de transparență etc., în plus față de creșterea anticipată a bateriei.

Căștile vor continua să aibă un design in-ear fără o tijă conectată și o senzație compactă, așa cum puteți vedea din fotografii. Lansarea Galaxy Buds 2 Pro este anticipată în curând

Leave a Comment