Ce dificultati intampini la locatiile Pet Friendly?

Pentru călătorii cu animale de companie, planificarea călătoriei poate fi un cosmar dar asta nu include doar rezervarea de zboruri.

Găsirea de locuri de cazare și rezervarea de mașini de închiriat există și planul de a afla ce să faci cu ei în timp ce ești pe drum.

Mai exista o problema aceste locuri care pot fi prietenoase cu animalul dvs. de companie, au anumite conditii care s-ar putea sa nu fie prietenoase cu buzunarul.

Multe cazari specifica ca este locatie pet-friendly dar din păcate, ceea ce lipsește din anunț este faptul că aducerea animalului tău de companie nu este gratuită.

Înțelegem că animalele de companie pot deteriora o cameră de hotel, dar cum poate o proprietate să spună că este cu adevărat „prietenoasă” cu animalele de companie atunci când percep  taxe exorbitante?

Ar putea sa ceara un depozit rambursabil pentru cazurile in care acestea ar putea sa rupă ceva sau sa producă cateva  “accidente”.

Iar când se face check-out și camera este încă în stare impecabilă, sa se ramburseze. 

Cel mai bine inainte sa faceti rezervarea pentru o cazare, vorbiti la proprietate care sunt conditiile pet friendly, ca sa nu intampinati probleme. 

Unele cazari accepta caini doar de talie mica sau daca au curte sa nu le permita accesul in casa ( in cazul in care rezervati prin AirBnB ). 

Daca calatoriti cu masina, trebuie sa va interesati in functie de tara unde alegeti sa mergeti care sunt regulile cu privire la trasportul animalelor, pentru ca s-ar putea sa va treziti cu amenzi usturatoare. 

Acestea sunt doar cateva din dificultatile pe care le intampini in momentul in care calatoresti cu animalele de companie. 

Leave a Comment