Orase europene perfecte de explorat cu bicicleta

Cum multe țări europene se îndrepta spre obiectivele de emisii zero, zilele de explorare a unui oraș cu mașina ar putea fi numărate. 

In acest articol explorăm cele mai bune orașe europene de explorat cu bicicleta și orice riscuri de care ar trebui să fii conștient.

Riscuri atunci când mergeți cu bicicleta într-un oraș

Prima ta prioritate ar trebui să fie siguranța atunci când mergi cu bicicleta în jurul unui oraș. Pentru început, trebuie doar să respectați câteva reguli de bază ale ciclismului.

Purtați întotdeauna o cască, îmbrăcați haine de mare vizibilitate și respectați regulile de drum. Uneori, totuși, chiar și atunci când iei aceste măsuri de precauție, poate apărea un accident.

Londra

Londra vă permite să săriți pe orice bicicletă de la o stație de andocare din oraș, pe care o imprumutati iar primele 30 de minute de călătorie fiind gratuite. Puteți folosi această ofertă practică pentru a vizita oricare dintre spațiile verzi ale orașului.

Amsterdam

Într-adevăr, mersul cu bicicleta este principala formă de transport pentru localnici dar Amsterdam este renumit în lume ca oraș pentru ciclism.  Prin închirierea unei biciclete puteți începe să vă stabiliți și să explorați capitala olandeză.

Copenhaga

Copenhaga este un alt oraș excelent pentru ciclism. 49% dintre locuitori fac naveta cu bicicleta și puteți explora orașul prin frumoasa buclă de biciclete de 13 km.

Berlin

Berlinul este un oraș incredibil de plat, fiind ușor de explorat pe bicicletă. Puteți folosi bicicleta pentru a vedea Berlinul așa cum nu l-ați vazut niciodată.

Valencia

Indiferent dacă doriți să mergeți la plajă sau în centrul orașului, pistele speciale pavate pentru biciclete sunt perfecte pentru a explora.

Ciclismul este o modalitate excelentă de a explora și de a afla mai multe despre un oraș.

Leave a Comment