Pretul titeiului in crestere iar aurul este amenintat

Prețurile petrolului cresc din nou după ce au scăzut cu aproximativ 20% în ultima lună, ca răspuns la temerile tot mai mari de recesiune. 

Datele despre inflație de miercuri 13.07  nu au ajutat, prețurile pieței să crească cu inca 1% în această lună.

Astfel ca, prețul țițeiului a scăzut și mai mult, dar oficialii FED, Bullard and Waller, au asigurat asigurat pe toată lumea că 75 de puncte de bază rămâne cazul de bază.

Brent Oil a trecut din nou peste 100 de dolari pe baril din aceste cuvinte reconfortante, dar promite să rămână agitat pe fondul unei piețe strânse și al preocupărilor în curs de recesiune.

Aurul la 1.700 de dolari ar fi o lovitură psihologică

Aurul a supraviețuit unui alt atac la 1.700 de dolari astăzi, după ce a scăzut pentru scurt timp joi. Un dolar mai puternic și randamente mai mari provoacă ravagii metalului galben, chiar și în acest mediu de risc. 

Bătălia care se dă între inflație/ratele dobânzilor  iar recesiune creează uneori destul de mult leverage  și putem vedea această creștere în săptămânile următoare, economia aparent văzută ca fiind pe margine pe fondul proiecțiilor actuale ale ratelor.

O mutare sub 1.700 USD ar fi o lovitură psihologică, dar 1.680 USD ar putea fi mai semnificativă.

Acest articol are doar scop informativ general. Daca vrei sa inveti mai multe despre investitii si cum sa economisesti bani uite aici un curs ce te invata de la 0. 

Leave a Comment